Στη Μ.Μαντά το βραβείο σκηνοθεσίας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καΐρου
Βραβείο σκηνοθεσίας απέσπασε η Μαργαρίτα Μαντά στο 36ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καΐρου. Η ταινία της Για Πάντα συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του παλαιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ του αραβικού κόσμου.
Βραβείο σκηνοθεσίας απέσπασε η Μαργαρίτα Μαντά στο 36ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καΐρου. Η ταινία της Για Πάντα συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του παλαιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ του αραβικού κόσμου.
Η εφημερίδα Al Quds έγραψε για την ταινία: «Οι κριτικές φέρνουν ομοφωνία σε κριτικούς και κοινό, για τη δύναμη της κινηματογραφικής της γλώσσας τόσο στη δομή, όσο και στα εκφραστικά της μέσα και θεματολογία. Η σκηνοθέτιδα έχει δομήσει τις λεπτομέρειες της ταινίας της σε κινηματογραφικές προτάσεις που θυμίζουν τη γλώσσα ενός ερωτικού ποιήματος, ενός ποιήματος αφιερωμένου στην ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα».
Η ταινία παρακολουθεί δύο μοναχικούς ανθρώπους σε μια έρημη πόλη και την αναπόφευκτη συνάντησή τους.
Πρωταγωνιστούν οι Κώστας Φιλίππογλου και Άννα Μάσχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ



