Αυστραλοί έγιναν… στρουθοκάμηλοι για την προστασία του περιβάλλοντος
Μια ξεχωριστή διαδήλωση στην παραλία αποφάσισαν να κάνουν οι Αυστραλοί, χλευάζοντας την απροθυμία της κυβέρνησης να θέσει την κλιματική αλλαγή στην ημερήσια διάταξη της συνόδου κορυφής των G20 το Σαββατοκύριακο. Πάνω από 400 διαδηλωτές έβαλαν τα κεφάλια τους στην άμμο, θυμίζοντας στρουθοκαμήλους.
Μια ξεχωριστή διαδήλωση στην παραλία αποφάσισαν να κάνουν οι Αυστραλοί χλευάζοντας την απροθυμία της κυβέρνησης να θέσει την κλιματική αλλαγή στην ημερήσια διάταξη της συνόδου κορυφής των G20 το Σαββατοκύριακο.
Πάνω από 400 διαδηλωτές έβαλαν τα κεφάλια τους στην άμμο, θυμίζοντας στρουθοκαμήλους.
Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι αυστραλοί ακτιβιστές είναι για την προστασία του περιβάλλοντος και παραλήπτης είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, Τόνι Άμποτ και η κυβέρνηση.
Γονείς με μωρά, μικρά παιδιά και εργαζόμενοι με τα κοστούμια τους, έσκαψαν τρύπες στην παραλία Μπόντι στο Σίδνεϊ και έκρυψαν τα κεφάλια τους στην άμμο, συνήθεια των στρουθοκαμήλων όταν προσπαθούν να αποφύγουν έναν κίνδυνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι «Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»
- Το μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου: «Μία μάνα νίκησε τη Χρυσή Αυγή, φανταστείτε 57 μάνες τι μπορούν να κάνουν»







