Δεύτερη σερί νίκη και πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για τον ΑΟ Θήρας που επικράτησε δίκαια των Μακεδόνων με 3-0 (25-22, 25-16, 25-19) στο κλειστό της Χαλάστρας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, αλλά μετά το τεχνικό τάιμ άουτ η Θήρα πήρε τα ηνία με την διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ δύο και τεσσάρων πόντων.
Δεύτερη σερί νίκη και πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για τον ΑΟ Θήρας που επικράτησε δίκαια των Μακεδόνων με 3-0 (25-22, 25-16, 25-19) στο κλειστό της Χαλάστρας.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, αλλά μετά το τεχνικό τάιμ άουτ η Θήρα πήρε τα ηνία με την διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ δύο και τεσσάρων πόντων.
Οι φιλοξενούμενες με τα λάθη τους (14 συνολικά στο πρώτο σετ) κρατούσαν τους Μακεδόνες στο παιχνίδι, αλλά έστω και δύσκολα έκαναν το 0-1 για να επικρατήσουν στη συνέχεια πολύ πιο εύκολα.
Εύκολα και απλά η Πόρτο νίκησε 2-0 την Στουτγκάρδη που έμεινε με δέκα παίκτες στο 77’, ενώ η Αστον Βίλα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε και τα δυο γκολ επί της Λιλ.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε άσχημα στο «Καρτούχας» και ο Λαφόν τον «κρέμασε» στο χειρότερο σημείο, με συνέπεια τη συντριβή με 4-0 από τη Μπέτις και τον αποκλεισμό από το Europa League.
Η Μπέτις πετυχαίνει και τρίτο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, συγκεκριμένα με τον Κούτσο Χερνάντεζ στο 53' για το 3-0. Δείτε και τα τρία γκολ που έχουν σημειωθεί ως τώρα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας