Η Καλλονή συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Σούπερ Λίγκα, καθώς πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε επτά αγώνες, ενώ κράτησε και το αήττητο της έδρας της. Η ομάδα της Μυτιλήνης νίκησε 1-0 την Κέρκυρα, παρά το γεγονός ότι από το 52΄ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Νίκου Καλτσά (2 κίτρινες). Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αντέγιο στο 66΄.

Η Καλλονή είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε και προσπάθησε με το… καλημέρα να πάρει τα ηνία του αγώνα. Μόλις στο όγδοο λεπτό του αγώνα ο Χουάνμα προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έξυσε το τέρμα του Σέτκους.

Στο 17΄ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Χουάνμα, που σέντραρε στο Ναβάρο, η Καλλονή προσπάθησε να γράψει το 1-0, αλλά το σουτ που εκτέλεσε ο τελευταίος με το αριστερό δεν βρήκε στόχο. Στο 41΄ οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Καλλονή είδε τον Καλτσά να εγκαταλείπει το παιχνίδι στο 52΄, μετά από δυνατό του μαρκάρισμα στον Γκόμες που έφερε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά η Καλλονή, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες, δεν κλείστηκε πίσω, βγήκε μπροστά και στο 66΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Αντέγιο με κεφαλιά έγραψε το 1-0, που ήταν και τελικό σκορ.

Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χουάνμα – Καρντόσο, Γκόμες

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 52΄ Καλτσάς (2η κίτρινη)


ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης):
Χογκ, Αντέγιο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο (81΄ Πιπίνης), Ναβάρο (89΄ Τσαμπούρης), Μανούσος (82΄ Μπαρέρα), Χουάνμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Μπεν Σαμπάτ (79΄ Ανδρεόπουλος), Κόντος (67΄ Ομπράντοβιτς), Βενέτης, Καρντόσο (70΄ Ρόχας), Καϊκούτ, Γκόμες, Χαβίτο, Ζορμπάς, Ντιόγκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ