Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει τίποτα κοινό με τη συμμαχία Τσίπρα – Καμμένου

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει τίποτα κοινό με τη συμμαχία Τσίπρα – Καμμένου

«Το Ποτάμι δεν έχει κοινή ατζέντα με τη συμμαχία Τσίπρα - Καμμένου και δεν θέλει να είναι στο ίδιο κάδρο. Για εμάς η ακροδεξιά παραμένει ακροδεξιά ακόμη κι όταν εμφανίζεται φιλολαϊκή και αντιμνημονιακή» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.

«Το Ποτάμι δεν έχει κοινή ατζέντα με τη συμμαχία Τσίπρα – Καμμένου και δεν θέλει να είναι στο ίδιο κάδρο. Για εμάς η ακροδεξιά παραμένει ακροδεξιά ακόμη κι όταν εμφανίζεται φιλολαϊκή και αντιμνημονιακή» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.

Σε ερώτηση αν θα συμμετείχε το Ποτάμι σε μια κυβέρνηση που θα συμμετείχε ο Πάνος Καμμένος, απάντησε: «Θα αστειεύεστε βέβαια. Το θέμα είναι να πάει η χώρα μπροστά, όχι να πέσει στα χέρια των αποτυχημένων υπουργών του παρελθόντος».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σημειώνει ακόμη ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να πάψει να νομίζει ότι το κυβερνών κόμμα μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θπέση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ξέρετε, αυτό είναι μια αρρώστια των μεγάλων κομμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει ΝΔ και η ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ.

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρει ότι του φαίνεται δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές, αν και -όπως λέει- αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι θα ψηφίσουν με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, για να παραταθεί δηλαδή η βουλευτική τους θητεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο