Το ρομπότ "Ερατώ" υποδέχεται, εξυπηρετεί και καθοδηγεί τους επισκέπτες κατά την παραμονή τους στο νοσοκομείο "Υγεία". Φοράει στολή νοσοκόμας, κινείται, μιλάει και συνδέεται στο διαδίκτυο.
Το όνομά της είναι Ερατώ και είναι η πρώτη νοσοκόμα – ρομπότ στο ελληνικό σύστημα Υγείας.
Η «Ερατώ» εργάζεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Υγεία» και έχει καθήκοντα υποδοχής.
Κινείται, μιλάει και επικοινωνεί με το διαδίκτυο για να δίνει πληροφορίες σε ασθενείς και επισκέπτες.
Με τη βοήθειά της μπορεί κανείς να ενημερωθεί για υπηρεσίες που παρέχει το νοσοκομείο, να κατατοπιστεί σχετικά με τα διάφορα τμήματα και κλινικές, αλλά και να καταθέσει εντυπώσεις και παράπονα σχετικά με την εξυπηρέτηση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.