Έξι συλλήψεις σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Πέντε Έλληνες -τέσσερις άνδρες, οι δύο ηλικίας 26 ετών και οι υπόλοιποι 23 και 30 ετών, και μία 25χρονη-, καθώς και ένας 30χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική, μετά τις έρευνες σε διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο των ερευνών είχε βρεθεί την Τετάρτη οπλισμός σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
Πέντε Έλληνες -τέσσερις άνδρες, οι δύο ηλικίας 26 ετών και οι υπόλοιποι 23 και 30 ετών, και μία 25χρονη-, καθώς και ένας 30χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική, μετά τις έρευνες σε διαμερίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο των ερευνών είχε βρεθεί την Τετάρτη οπλισμός σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε σπίτι στην Αθήνα όπου φιλοξενείται προσωρινά ο ένας 26χρονος συλληφθείς, καθώς και στο πατρικό του στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
δύο δέκτες και ένας πομπός ενεργοποίησης πυροτεχνημάτων.
Σε άλλα δύο σπίτια του 30χρονου έλληνα συλληφθέντος σε Αθήνα (και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι) και Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
πλήρης αμυντική χειροβομβίδα,
πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ,
περίστροφο διαμετρήματος 38 mm,
5.000 ευρώ,
αεροβόλο πιστόλι και αεροβόλο τυφέκιο.
Τέλος, στο σπίτι του 30χρονου αλλοδαπού -αλβανικής καταγωγής-, στην Αθήνα, κατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός και μικροποσότητα ινδικής κάνναβης.
Οι έξι συλληφθέντες οδηγούνται την Πέμπτη στον αρμόδιο Εισαγγελέα,κατά περίπτωση για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, της νομοθεσίας περί όπλων, πλαστογραφία κλπ.