Με άνοδο 0,21% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη
Με μικρή άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, μετά από δύο πτωτικές συνεδριάσεις στη διάρκεια των οποίων κατέγραψε συνολικές απώλειες 3,91%. Η αγορά διατηρήθηκε πάνω από τα κρίσιμα επίπεδα των 1.100 μονάδων, τα οποία είχε διασπάσει ενδοσυνεδριακά. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.105,99 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,21%.
Με μικρή άνοδο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη συνεδρίαση της Τετάρτης, μετά από δύο πτωτικές συνεδριάσεις στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει συνολικές απώλειες 3,91%.
Η αγορά διατηρήθηκε πάνω από τα κρίσιμα επίπεδα των 1.100 μονάδων, τα οποία είχε διασπάσει ενδοσυνεδριακά. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.105,99 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,21%.
Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε νευρικά σε εύρος διακύμανσης 23 μονάδων. Κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 1.115,55 μονάδες (+1,07%) και κατώτερη τιμή στις 1.090,27 μονάδες(-1,22%).
Η αξία των συναλλαγών υποχώρησε σε χαμηλότερα επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 79,33 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,09%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,21%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Eurobank Properties (+4,97%), της Folli Follie (+2,85%), της Τιτάν (+2,77%), της Εθνικής (+2,60%), της Ιντραλότ (+2,40%), των ΕΛΠΕ (+1,71%) και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+1,19%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Eurobank(-2,66%), της ΕΧΑΕ (-2,63%), της Πειραιώς (-2,26%), της MIG (-1,64%), του ΟΠΑΠ (-1,55%) και της Viohalco (-1,06%).
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες του Εμπορίου (+2,86%), των Ασφαλειών (+2,84%) και των Κατασκευών (+1,85%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-2,29%), της Τεχνολογίας (-1,77%) και των Ταξιδιών (-1,26%).
Ανοδικά κινήθηκαν 68 μετοχές, 50 πτωτικά και 20 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Yalco +19,44%, ΕΚΤΕΡ +13,78%, ΚΡΕΚΑ +10,92%, Pasal +10,57% και Χατζηκρανιώτη +10,22%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Νάκας -10,00%, CPI-9,60%, Μπουτάρης(κ) -9,30%, Geniki -8,86% και Moda Bagno-7,65%.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας