Σε 2,49 εκατομμύρια ευρώ ανήλθε το σύνολο των αντληθέντων εσόδων από τον Αγώνα της (διαθρησκευτικής) Ειρήνης, που διεξήχθη στη Ρώμη την 1η Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός ανακοινώθηκε από τους δύο υποστηρικτικούς φορείς (Scholas Occurrentes, Fondazione Pupi) και αναφέρεται στον προϋπολογισμό όλων των δραστηριοτήτων που αφορούν στη συγκέντρωση κεφαλαίων, οι οποίες σχετίζονται με την εκδήλωση. Αναλυτικά, 709.141 ευρώ προήλθαν από τον αριθμό αλληλεγγύης (sms και κλήσεις), 178.506 ευρώ από τα εισιτήρια και 55.000 ευρώ από τις online δημοπρασίες, ενώ το υπόλοιπο ποσό προήλθε από τις εισφορές συνεργαζόμενων εταιριών και άλλους ιδιώτες.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.