Σε ρυθμούς Σερβίας μπαίνει για τα καλά από σήμερα η εθνική ομάδα εν όψει του κρίσιμου νοκ άουτ αγώνα με τη Σερβία για την φάση των «16» του Μουντομπάσκετ.

Η χαλάρωση της Παρασκευής δίνει τη σειρά της σε βιντεοθεραπεία, τακτική ανάλυση και απόλυτη προετοιμασία ώστε οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη να παραμείνουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο ετοιμότητας που τους έφερε και το αήττητο στον όμιλό τους.

Οι Ελληνες διεθνείς θα συνεχίσουν λοιπόν με προπόνηση στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» και ηθικό ακμαιότατο.

Από την πλευρά της η Σερβία συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι τακτική της θέλοντας να φορτώσει στην Ελλάδα το… βάρος του τίτλου του φαβορί.

Οι τρεις ήττες ωστόσο που γνώρισαν στον δικό τους όμιλο σίγουρα προβληματίζουν την παρέα του Τεόντοσιτς, που όμως πάντα αντιμετωπίζουν την Ελλάδα με μία ξεχωριστή ψυχολογία.

Οι διαιτητήες της αναμέτρησης της Κυριακής (19:00) θα γίνουν γνωστοί την ίδια ημέρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ