Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Εξάρα» της Τσέλσι στην Έβερτον, «κλάμα» στο Μάντσεστερ…

«Εξάρα» της Τσέλσι στην Έβερτον, «κλάμα» στο Μάντσεστερ…

«Επικό» παιχνίδι απόψε στο «Γκούντισον Παρκ», με την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην Έβερτον, την οποία νίκησε με το... «αγγλικό» 6-3. Ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη ο Λούις Φαν Γκάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στην έδρα της «νεοφώτιστης» Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League. Η Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 και στον έναν μόλις βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Και αν η Γιουνάιτεντ ήταν κακή, τι να πει κανείς για τη συμπολίτισσα Σίτι, η οποία υποδεχόμενη την Στόουκ, γνώρισε την ήττα με 1-0!

«Επικό» παιχνίδι απόψε στο «Γκούντισον Παρκ», με την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στην Έβερτον, την οποία νίκησε με το… «αγγλικό» 6-3.

Οι «μπλε» ξεκίνησαν… αγριεμένοι στη φετινή Premier League, έχοντας προσθέσει ένα «δολοφόνο» στην ενδεκάδα τους: ο Ντιέγκο Κόστα άρχισε ήδη την απόσβεση των (πολλών) χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, καθώς με τα δύο σημερινά γκολ απέναντι στους «εφοπλιστές» έφτασε ήδη στα τέσσερα σε τρεις αγωνιστικές, έχοντας σκοράρει και στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο οίστρος του Βραζιλιάνου στην καταγωγή αλλά πολιτογραφημένου Ισπανού διεθνή επιθετικού έφερε το «3Χ3» για την ομάδα του, που μοιράζεται την κορυφή με τη Σουόνσι την οποία θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική.

Ακόμα κλαίει το Μάντσεστερ…

Ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη ο Λούις Φαν Γκάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στην έδρα της «νεοφώτιστης» Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Μάλιστα στο ματς αυτό έκανε το ντεμπούτο του και η μεγάλη μεταγραφή των «μπέμπηδων», Άνχελ Ντι Μαρία, χωρίς, όμως, να μπορέσει ν’ αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Η Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 και στον έναν μόλις βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Και αν η Γιουνάιτεντ ήταν κακή, τι να πει κανείς για τη συμπολίτισσα Σίτι, η οποία υποδεχόμενη την Στόουκ, γνώρισε την ήττα με 1-0!

Το γκολ το πέτυχε ο Μαμ Μπιράν Ντιούφ με καταπληκτική κούρσα, διασχίζοντας τα 3/4 του γηπέδου, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Φερναντίνιο και σκοράροντας με την μπάλα να περνά ξανά (!) κάτω από τα πόδια του Χαρτ.

Το γεγονός εκμεταλλεύτηκε η Σουόνσι, που με νέα εξαιρετική εμφάνιση νίκησε 3-0 τη Γουέστ Μπρομ, έφτασε στις τρεις νίκες και τέθηκε επικεφαλής στη βαθμολογία.

Σάββατο

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Στόουκ 0-1
(58′ Μαμ Μπιράμ Ντιούφ)

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 3-3
(37′ Γιάνμαατ, 73′ Άαρονς, 88′ Γουίλιαμσον – 1′ Γκέιλι, 48′ Πάντσεον, 95′ Ζαά)

ΚΠΡ – Σάντερλαντ 1-0
(45′ Όστιν)

Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ 3-0
(2′ και 71′ Νέιθαν Ντάιερ, 24′ Ράουτλετζ)

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον 1-3
(27′ Νομπλ – 45′ και 68′ Σνιντερλέν, 83′ Γκρατσιάνο Πελέ)

Έβερτον-Τσέλσι 3-5
(45΄ Μιραλάς, 69΄ Νέισμιθ, 76΄ Ετό – 1΄, 90΄+ Ντ. Κόστα, 3΄ Ιβάνοβιτς, 67΄ αυτ. Κόουλμαν, 74΄ Μάτιτς, 77΄ Ραμίρες)

Αστον Βίλα-Χαλ 31/8

Τότεναμ-Λίβερπουλ 31/8

Λέστερ-Αρσεναλ 31/8

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 αγώνες)
Τσέλσι 9
Σουόνσι 9
Μάντσεστερ Σίτι 6
Τότεναμ 6 -2αγ.
Αρσεναλ 4 -2αγ.
Αστον Βίλα 4 -2αγ.
Χαλ 4 -2αγ.
Στόουκ Σίτι 4
Σαυθάμπτον 4
Λίβερπουλ 3 -2αγ.
Γουέστ Χαμ 3
ΚΠΡ 3
Γουέστ Μπρομ 2
Έβερτον 2
Σάντερλαντ 2
Νιούκαστλ 2
Μάντσεστερ Γ. 2
Λέστερ 1 -2αγ.
Μπέρνλι 1
Κρίσταλ Πάλας 1

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο