Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Αλλαγές στο λογαριασμό της ΔΕΗ για ενημέρωση των ευάλωτων καταναλωτών
Σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος της ΔΕΗ θα βρίσκεται πλέον ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης της επιχείρησης, στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ευάλωτοι καταναλωτές, έπειτα από επιστολή της υφυπουργού Υγείας Κατερίνας Παπακώστα.
Σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος της ΔΕΗ θα βρίσκεται πλέον ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης της επιχείρησης, στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ευάλωτοι καταναλωτές, έπειτα από αίτημα της υφυπουργού Υγείας Κατερίνας Παπακώστα.
Ανταποκρινόμενη στην επιστολή της υπουργού, η ΔΕΗ επεξεργάζεται ένα ευρύτερο σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία, στο πλαίσιο του οποίου θα ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος, ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, με στόχο την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, οι οποίοι καταχωρούνται σε ειδικό μητρώο.