Χαλέντ Μεσάαλ: Θα νικήσουμε το Ισραήλ γιατί ο σκοπός μας είναι δίκαιος
Αποκλειστική συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CNN παραχώρησε ο εξόριστος πολιτικός ηγέτης της Χαμάς, Χαλέντ Μεσάαλ. Επιτίθεται στην αμερικανική κυβέρνηση που υιοθετεί την «ψευδή» εκδοχή του Ισραήλ και δηλώνει ότι οι Παλαιστίνιοι της Γάζας θα νικήσουν γιατί ο σκοπός τους είναι δίκαιος.
«Εμείς, ο παλαιστινιακός λαός, από το 1948, υπακούμε στη διεθνή κοινότητα και στον ΟΗΕ και στους διεθνείς κανονισμούς, ελπίζοντας ότι σταματήσουν τις εχθροπραξίες εναντίον μας. Αλλά η διεθνής κοινότητα δεν βοήθησε να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή και δεν υποστήριξε το δικαίωμα του λαού μας στον αυτοπροσδιορισμό. Ακόμη και οι τελευταίες διαπραγματεύσεις, μεταξύ του Αμπάς και του Νετανιάχου και τον Κέρι ως διαμεσολαβητή, υπονομεύθηκαν από τον Νετανιάχου» δήλωσε ο Μεσάαλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Σύλληψη 36χρονου για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία πολίτη
- Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Πότε αναμένεται να κορυφωθεί
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Κ’)
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς κινούνται σήμερα μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ο πρωθυπουργός της “αριστείας” θα δώσει συγχωροχάρτι για τις “υπηρεσίες” του κ. Λαζαρίδη στα σκάνδαλα;
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει το μέλλον του Μητσοτακισμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442