Επιτυχημένη εγχείρηση και οκτώ μήνες εκτός ο Πολ Τζόρτζ
Επιτυχημένη ήταν η εγχείρηση, στην οποία υπεβλήθη, στο δεξί του γόνατο, ο Πολ Τζορτζ λίγες ώρες μετά τον φρικτό τραυματισμό που υπέστη στο «οικογενειακό» φιλικό της «Team USA» στην προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ.
Επιτυχημένη ήταν η εγχείρηση, στην οποία υπεβλήθη, στο δεξί του γόνατο, ο Πολ Τζορτζ λίγες ώρες μετά τον φρικτό τραυματισμό που υπέστη στο «οικογενειακό» φιλικό της «Team USA» στην προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, ο Τζόρτζ θα μπορέσει να ξαναπατήσει το παρκέ σε περίπου οκτώ μήνες, χωρίς να σημαίνει ότι τότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει ενεργό δράση.
Ενώ με δηλώσεις του ένας καθηγητής ορθοπεδικής, που ονομάζεται Πάτρικ Κέρσι, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει τον παρόμοιο τραυματισμό του νεαρού παίκτη του NCAA, Κέβιν Γουέαρ, πριν από περίπου ένα χρόνο δήλωσε πως λόγω της εγχείρησης η αποθεραπεία θα κρατήσει έξι με δώδεκα εβδομάδες, ενώ αντίστοιχο διάστημα θα πάρει μέχρι να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.
Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, είναι κάτι που δεν γνωρίζει κανείς, με το ενδεχόμενο να απουσιάσει όλη τη σεζόν να μοιάζει πολύ πιθανό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης: «Ένας γενικευμένος πόλεμος στη Μέση Ανατολή δεν παράγει νικητές αλλά αστάθεια» – Οι αναφορές για την Κύπρο
- Νέες αιχμές Σάντσεθ για τον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν: «Παίζετε ρώσικη ρουλέτα με τις ζωές εκατομμυρίων»
- Ιωάννινα: Νεκρός 20χρονος φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη – Έπεσε από μεγάλο ύψος
- Ο Elite Σάντσεθ Μαρτίνεθ ορίστηκε στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Μπραντ Πιτ: Στη Χαλκίδα, μετά την Ύδρα για τα γυρίσματα της ταινίας
- Συναγερμός για κυβερνοεπιθέσεις σε τράπεζες ως αντίποινα για τον ηλεκτρονικό πόλεμο στην Τεχεράνη
