Αποκλείστηκε ο Παγδατής από το Γουίμπλετον
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει ο Μάρκος Παγδατής στο Γουίμπλεντον. Ο Κύπριος πρωταθλητής μετά από μάχη με τον Λεονάρντο Μάγιερ, για σχεδόν 2.5 ώρες, στο δεύτερο γύρο του μεγάλου βρετανικού τουρνουά, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ και συνάμα τον αποκλεισμό. Ο Παγδατής έχασε δύσκολα το πρώτο σετ, με 7-6. Ωστόσο αντέδρασε και κέρδισε το δεύτερο με 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει ο Μάρκος Παγδατής στο Γουίμπλεντον. Ο Κύπριος πρωταθλητής μετά από μάχη με τον Λεονάρντο Μάγιερ, για σχεδόν 2.5 ώρες, στο δεύτερο γύρο του μεγάλου βρετανικού τουρνουά, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ και συνάμα τον αποκλεισμό.
Ο Παγδατής έχασε δύσκολα το πρώτο σετ, με 7-6. Ωστόσο αντέδρασε και κέρδισε το δεύτερο με 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Δυστυχώς στο τρίτο σετ ο Αργεντινός έπαιξε πολύ καλύτερα και έχοντας μεταξύ άλλων πέντε «άσους» και δώδεκα «γουίνερς», έκανε εύκολα το 2-1 (με 6-1). Ο Μάρκος έδειξε στα τελευταία στάδια του αγώνα να είναι επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό στον ώμο, έτσι ο Μάγιερ πήρε και το τέταρτο σετ με 6-4 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς αναγνωρίζονται τα πλασματικά χρόνια στο Δημόσιο
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου

