Συνάντηση Βενιζέλου – Ντόρας Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών
Συνάντηση μίας ώρας είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος με τη Ντόρα Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε και το θέμα του επόμενου επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν -που θα διαδεχθεί την Μαρία Δαμανάκη.
Συνάντηση μίας ώρας είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος με τη Ντόρα Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης, η οποία δεν ανακοινώθηκε από καμία πλευρά, αποτέλεσε η προσεχής συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο οποίο η βουλευτής της ΝΔ συμμετέχει εκπροσωπώντας το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).
Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο τραπέζι της συζήτησης Βενιζέλου – Μπακογιάννη τέθηκε και το θέμα του επόμενου επιτρόπου της Ελλάδας στην Κομισιόν -που θα διαδεχθεί την Μαρία Δαμανάκη.
Η πρώην υπουργός, ως γνωστόν, εμφανίζεται να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ το ίδιο θέμα βρέθηκε και στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε πριν τον ανασχηματισμό με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο πατρικό σπίτι του στη Μουρούζη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας