Θέση πήρε η ΕΦΙΠ για τις δηλώσεις Αγγελόπουλου
Η Ε.ΦΙ.Π. με ανακοίνωσή της πήρε θέση στα όσα είπε μετά τον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος.
Η Ε.ΦΙ.Π. με ανακοίνωσή της πήρε θέση στα όσα είπε μετά τον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος.
Υπνεθυμίζεται ότι έχει ήδη καλέσει για παροχή εξηγήσεων τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τα όσα δήλωσε μετά τον τρίτο τελικό.
Η ανακοίνωση:
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γιώργου Αγγελόπουλου ο Πρόεδρος της Ε.ΦΙ.Π., κ. Γιώργος Λενός δήλωσε:
«Η Ε.ΦΙ.Π. παρακολουθεί το φαινόμενο των δημοσίων δηλώσεων των παραγόντων του επαγγελματικού αθλητισμού και εφ΄ όσον υπάρξουν συγκεκριμένες αντιαθλητικές πράξεις, θα ενεργήσει τα δέοντα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η απονομή στους Κυπελλούχους Ελλάδας (vid+pics)
- Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 4-1: Ιστορικό χατ-τρικ από τον Λαμίν Γιαμάλ και στο +4 οι «μπλαουγκράνα»
- Όλοι οι άνθρωποι του Χαμενεΐ – Τα τέσσερα πρόσωπα στα οποία στηρίζεται το καθεστώς του Ιράν
- Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 5-2: «Κόκκινοι» για Champions League, με «5άρα»
- Μπαχρέιν: Ιρανικά πλήγματα σε κατοικίες στην πρωτεύουσα (βίντεο)
- Ο κίνδυνος χτυπήματος αμερικανικών στόχων στην Ελλάδα επί τάπητος στο ΚΥΣΕΑ


