Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
«Καταδικάζουμε απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του κόμματος. Την επίθεση καταδίκασε και η ΔΗΜΑΡ
«Καταδικάζουμε απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του κόμματος.
«Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις απαιτείται να θωρακίσουμε την Πολιτεία μας απέναντι στην απειλή της τρομοκρατίας» πρόσθεσε.
Την επίθεση καταδίκασε και η ΔΗΜΑΡ: «Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που εκδηλώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας