Ιωαννίδης κατά Τζιτζικώστα: Η μόδα επιτάσσει υπερκομματικά
Βολές κατά του Απ.Τζιτζικώστα εξαπέλυσε ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, σημειώνοντας ότι ακολουθεί τη μόδα και εμφανίζεται ως ανεξάρτητος ενώ είναι «παιδί του κομματικού σωλήνα». Να κρατήσουμε την αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές και διαχωριστικές γραμμές, απαντά ο νυν περιφερειάρχης.
Βολές κατά του Απ.Τζιτζικώστα εξαπέλυσε ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, σημειώνοντας ότι ακολουθεί τη μόδα και εμφανίζεται ως ανεξάρτητος ενώ είναι «παιδί του κομματικού σωλήνα». Να κρατήσουμε την αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές και διαχωριστικές γραμμές, απαντά ο νυν περιφερειάρχης.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε: «Το πολιτικό κλίμα που επικράτησε στις εκλογές ευνόησε άλλα ψηφοδέλτια που εμφανίζονται ως ανεξάρτητα και υπερκομματικά, ενώ δεν είναι. Μερικοί πάνε, όχι σύμφωνα με τις προσωπικές τους αξίες και αρχές αλλά σύμφωνα με τη μόδα. Η φετινή μόδα λοιπόν επιτάσσει να φορεθούν τα υπερκομματικά! Γι αυτό φορούν τον μανδύα του ανεξάρτητου μέχρι και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα».
«Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και δεσμεύτηκε ότι θα υπηρετήσει όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις, κατά την περιοδεία του στο νομό Ημαθίας, ενόψει της αναμέτρησης του δευτέρου γύρου.
«Την ερχόμενη Κυριακή δίνουμε μια μάχη ιδεών. Κι από εδώ, την Ημαθία, καλώ όλους τους πολίτες να ρίξουν τα τείχη και να έρθουν μαζί μας. Να σχεδιάσουμε μαζί το αύριο της Κεντρικής Μακεδονίας. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα. Θα υπηρετήσουμε όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις για το καλό του τόπου μας. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμη για να πάμε τη Μακεδονία μπροστά, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για μια αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές, διαχωριστικές γραμμές» σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442