Η συνολική αξία των εισαγωγών-αφίξεων κατά το μήνα Μάρτιο 2014 ανήλθε στο ποσό των 3,97 δισ. ευρώ, έναντι 3,70 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 7%. Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών τον Μάρτιο 2014 ανήλθε στα 2,15 δισ. ευρώ, έναντι 2,12 δισ. ευρώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2013 (+1,4%).
Πενταπλάσια ήταν η αύξηση των εισαγωγών , έναντι των εξαγωγών τον Μάρτιο σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Η συνολική αξία των εισαγωγών-αφίξεων κατά το μήνα Μάρτιο 2014 ανήλθε στο ποσό των 3,97 δισ. ευρώ, έναντι 3,70 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 7%.
Η συνολική αξία των εισαγωγών-αφίξεων κατά το δωδεκάμηνο Απριλίου 2013 – Μαρτίου 2014 παρουσίασε μείωση 3,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Απριλίου 2012 – Μαρτίου 2013.
Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών κατά το μήνα Μάρτιο 2014 ανήλθε στο ποσό των 2,15 δισ. ευρώ, έναντι 2,12 δισ. ευρώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 1,4%.
Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών κατά το δωδεκάμηνο Απριλίου 2013 – Μαρτίου 2014 παρουσίασε μείωση 2,2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Απριλίου 2012 – Μαρτίου 2013.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας