O «λατρεμένος» Κιμ Γιονγκ-ουν φαίνεται ότι αγαπά το τυρί έμενταλ
Μαθήματα παρασκευής τυριού πρόκειται να πάρουν στη Γαλλία οι αρμόδιοι για τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Βορείου Κορέας, καθώς -όπως τουλάχιστον γράφει γαλλική ιστοσελίδα- ο Κιμ Γιονγκ-ουν αγαπά ιδιαίτερα το τυρί έμενταλ.
Μαθήματα παρασκευής τυριού πρόκειται να πάρουν στη Γαλλία οι αρμόδιοι για τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Βορείου Κορέας, καθώς όπως τουλάχιστον γράφει γαλλική ιστοσελίδα ο Κιμ Γιονγκ-ουν αγαπά ιδιαίτερα το τυρί έμενταλ.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα LaLettreA.fr, η «διπλωματία του τυριού» οφείλεται στο γεγονός ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας αγαπά τη συγκεκριμένη ποικιλία.
Οι βορειοκορεάτες θα περάσουν αρκετούς μήνες στη Γαλλία, προκειμένου να μάθουν τα μυστικά που κάνουν αυτό το τυρί τόσο ξεχωριστό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ήβη Αδάμου: Το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το μήνυμα
- Καρδίτσα: Ομολόγησε ένας από τους συλληφθέντες της δολοφονίας του τραγουδιστή
- Ανακοινώσεις Μητσοτάκη στις 10:30 για μέτρα λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από τον πόλεμο
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΖ’)
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
- Η Νάξος στους πιο μαγευτικούς ηλιόλουστους προορισμούς της Ευρώπης για τους Ιρλανδούς







