Ο Πανιώνιος έβγαλε τον Ίκαρο… βόλτα στην πλατεία
Μια καλή προπόνηση αποδείχθηκε για τον Πανιώνιο η αναμέτρηση με τον 'Ικαρο Χαλκίδας. Οι «κυανέρυρθοι» συνέτριψαν 89-54 τους αντιπάλους τους στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών και παραμένουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-6.
Μια καλή προπόνηση αποδείχθηκε για τον Πανιώνιο η αναμέτρηση με τον ‘Ικαρο Χαλκίδας. Οι «κυανέρυρθοι» συνέτριψαν 89-54 τους αντιπάλους τους στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών και παραμένουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-6.
Οπως φαίνεται κι από τη διακύμανση του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από νωρίς εκτός διεκδίκησης της νίκης και περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου. Λίγο μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών αγώνα το σκορ ήταν στο 12-0, ενώ η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +22 (40-18) πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.
Με απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ και τους πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ο Πανιώνιος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό «σφυροκοπώντας» το καλάθι του Ικαρου και παίζοντας παράλληλα εξαιρετική άμυνα. Μόλις και μετά βίας οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν τους 50 πόντους και είναι χαρακτηριστικό ότι με εξαίρεση τον Σάτον (20 πόντοι-11 ριμπάουντ) δεν υπήρξε κανείς που να βρέθηκε σε στοιχειωδώς καλή ημέρα.
Τα δεκάλεπτα: 23-7, 43-23, 67-36, 89-54
Διαιτητές: Σχινάς, Μπήτης, Καλδίρης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 15 (1), Σταμάτης 5 (1), Μοτσενίγος 2, Ντούβνιακ 11 (1), Κάρτερ 13 (1), Μίλμουρν 10 (1), Αθανασούλας 4, Μπατής 4, Σκορδίλης 4, Σίμτσακ 9, Κυρίτσης 12.
ΙΚΑΡΟΣ (Θανάσης Γιαπλές): Γούντγουολ 2, Ασκα 12, Μανωλόπουλος 5, Σάτον 22 (1), Γκαγκαλούδης 5, Σπανός 2, Τολιόπουλος 4, Βουγιούκας 2, Δεμερτζής, Ρίτσαρντς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προς αναβολή η απαγόρευση των συμβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ
- Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Φλώρινας
- Βεζένκοφ: «Επιλογή του προπονητή ο Μόρις»
- Από τον Ψαλιδοχέρη στο Love Actually: Το Park Your Cinema «βάζει» τα Χριστούγεννα στη μεγάλη οθόνη
- Αυξάνεται το λαθρεμπόριο άγριας ζωής – Ρεκόρ στις κατασχέσεις ζώων και φυτών
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που έθαψε ζωντανό σκυλί

