Ολοκληρώθηκε η βασική προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αρη, της προσεχούς Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης». Όπως αναμενόταν Μαντούρο, Λίνο, Σπυρόπουλος και Λάζαρ έμειναν εκτός αποστολής και ουσιαστικά η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την 18άδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Ρουμάνου.

Με βάση την ενημέρωση το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις σωματικής τόνωσης και τακτικής, με διπλό σε ολόκληρο αλλά και σε μισό γήπεδο.

Μετά την σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε στην Μεσήμβρια, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε και τους 18 και η αποστολή του ΠΑΟΚ συγκροτείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Τζαβέλλα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Κατσουράνη, Κάτσε, Νάτχο, Νίνη, Βούκιτς, Λούκας, Στοχ, Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Χούσεν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ