Χωρίς Σπανούλη στην Πάτρα, «τρέχει» για την Αρμάνι
Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θ' αγωνιστεί στην Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα (17:00) ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Απόλλωνα, στον αγώνα με τον οποίο «πέφτει η αυλαία» της 20ής αγωνιστικής. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση του ιατρικού τιμ, δηλαδή την τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο. Πρόκειται για παλαιότερο τραυματισμό, από τότε που αγωνιζόταν ακόμη στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον επιγονατιδικό τένοντα του προκαλεί πόνο και η συμμετοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ που ακολουθεί για την Ευρωλίγκα θα κριθεί από το πως θ' αντιδράσει στη θεραπευτική αγωγή.
Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θ’ αγωνιστεί στην Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα (17:00) ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Απόλλωνα, στον αγώνα με τον οποίο «πέφτει η αυλαία» της 20ής αγωνιστικής.
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου από την Κωνσταντινούπολη, μετά την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, με τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά να κατευθύνεται από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην κλινική για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση του ιατρικού τιμ, δηλαδή την τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο. Πρόκειται για παλαιότερο τραυματισμό, από τότε που αγωνιζόταν ακόμη στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον επιγονατιδικό τένοντα του προκαλεί πόνο και η συμμετοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ που ακολουθεί για την Ευρωλίγκα θα κριθεί από το πως θ’ αντιδράσει στη θεραπευτική αγωγή.
Στην περίπτωση που οι ενοχλήσεις υποχωρήσουν, ο Σπανούλης θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη για να προλάβει να είναι έτοιμος την Πέμπτη (6/3), στο τζάμπολ με την ιταλική ομάδα. Το χειρότερο σενάριο είναι να συνεχίζει να πονά, περίπτωση στην οποία ο Ολυμπιακός θα στερηθεί, όπως και χθες, τις υπηρεσίες του κορυφαίου παίκτη του.
Με την άφιξή τους στην Αθήνα, οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν απευθείας στο ΣΕΦ για προπόνηση, όπως αποφάσισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. Στο ΣΕΦ, μετά τη μαγνητική τομογραφία επέστρεψε και ο Σπανούλης για να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.
Χωρίς οργανωμένους στην Πάτρα
Στο μεταξύ, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού, για τον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας, στην Περιβόλα, την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 17:00, μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού.
Ειδικότερα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε ότι, έπειτα από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας προς το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύεται η οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ομάδας του Ολυμπιακού, προς το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιωάννης Παπαζήσης: «Στη δική μου γενιά έπεφτε ξύλο, ήμασταν έρμαια της κάθε τρέλας του σκηνοθέτη»
- Η AI κατακλύζει του YouTube: 20% του περιεχομένου είναι κακοφτιαγμένα «slop»
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

