Κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αγωνιστεί με άδεια τη Λεωφόρο για τους επόμενους έναν ή δύο αγώνες έπειτα από όσα έγιναν στο ματς με τον Εργοτέλη, αφού εντός της ημέρας θα γνωστοποιηθούν οι κλήσεις σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Το πιθανότερο είναι οι Πράσινοι να κληθούν σε απολογία και όντας υπότροποι από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απειλούνται με τιμωρία της έδρας τους ως και δύο αγωνιστικές.
Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αγωνιστεί με άδεια τη Λεωφόρο για τους επόμενους έναν ή δύο αγώνες έπειτα από όσα έγιναν στο ματς με τον Εργοτέλη, αφού εντός της ημέρας θα γνωστοποιηθούν οι κλήσεις σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.
Το πιθανότερο είναι οι Πράσινοι να κληθούν σε απολογία και όντας υπότροποι από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απειλούνται με τιμωρία της έδρας τους ως και δύο αγωνιστικές.
Στην ουσία, αυτό που μετράει είναι το περιεχόμενο των εκθέσεων του παρατηρητή αγώνα και της Αστυνομίας, αλλά και το φύλλο αγώνα, τα οποία θα γνωστοποιηθούν την Τρίτη.
Σε περίπτωση τιμωρίας της έδρας, αυτή θα διπλασιαστεί και τα παιχνίδια που θα δώσουν οι Πράσινοι κεκλεισμένων των θυρών θα είναι αυτά με τον Άρη (8/3) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/3).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Γαλλία: Το 84% των Γάλλων θεωρούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη
- Νταβός: Ο Θοδωρής Κυριακού στην ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ – Οι προσκεκλημένοι από τη χώρα μας
- Γροιλανδία: Δόθηκαν στους κατοίκους «οδηγίες αντιμετώπισης κρίσης», ενώ ο Τραμπ λέει ότι το νησί είναι των ΗΠΑ
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης



