Ανανέωσε ο Λαμπρόπουλος, δέκα μέρες εκτός ο Μπούρμπος
Στο δυναμικό του ΟΦΗ θα παραμείνει ως το καλοκαίρι του 2016 ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Ο 26χρονος μέσος ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με την κρητική ΠΑΕ, το οποίο έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, και θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου, όπως είναι από το καλοκαίρι του 2012. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Μπούρμπος που υπέστη διάστρεμμα θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες.
Στο δυναμικό του ΟΦΗ θα παραμείνει ως το καλοκαίρι του 2016 ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Ο 26χρονος μέσος ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με την κρητική ΠΑΕ, το οποίο έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, και θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου, όπως είναι από το καλοκαίρι του 2012. Ο Λαμπρόπουλος έχει συνολικά 36 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στον ενάμιση χρόνο που φορά τη φανέλα του ΟΦΗ.
Οι παίκτες του Ρικάρντο Σα Πίντο επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά τη χθεσινή -προειδοποιητική- αποχή και στρέφουν την προσοχή τους στο σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό. Για το παιχνίδι αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος θα μείνει περίπου δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων, λόγω διαστρέμματος. Εκτός πλάνων βρίσκονται και οι επίσης τραυματίες Φραγκουλάκης και Δασκαλάκης.
Το επερχόμενο παιχνίδι έχει μία ιδιατερότητα για τον Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. «Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό, όμως τώρα είμαι παίκτης του ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος, στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής.
«Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλη ευκαιρία για εμάς, γιατί παίζουμε στην έδρα μας» πρόσθεσε ο Ντουντού, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος και θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη

