Ικανοποιητικές εμφανίσεις από τους Αγγελή-Τσακίρη στο Σότσι
Iκανοποιητικές για το επίπεδό τους επιδόσεις, έκαναν οι Ελληνες αθλητές των δρόμων αντοχής την αγωνιστική τους παρουσία στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
Iκανοποιητικές για το επίπεδό τους επιδόσεις, έκαναν οι Ελληνες αθλητές των δρόμων αντοχής την αγωνιστική τους παρουσία στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
Ο Απόστολος Αγγέλης τερμάτισε 74ος στους 85 αθλητές και κάλυψε την απόσταση των 1.800 μ. σπριντ σε 4.1:87.
Η Παναγιώτα Τσακίρη (1.300 μ.) κατετάγη 64η με 3:02.75. στις 67 αθλήτριες. «Ο Απόστολος πήγε πολύ καλά. Ξεπέρασε αρκετούς αθλητές που έχουν καλύτερη από αυτόν βαθμολογία. Η Παναγιώτα μπορεί να μην έκανε κάποια ατομική επίδοση, αλλά και πάλι είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτά που επέτυχε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τιμολέων Τσουρέκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Dailypost: «Όταν ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού το 2012»
- Μιλένα Αποστολάκη: Στοχευμένη επιδίωξη της ΝΔ η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων
- Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Νέο Σούλι
- «Λάθος» η αποδέσμευση κονδυλίων 10 δισ. ευρώ προς την Ουγγαρία, λέει η γενική εισαγγελέας της ΕΕ
- Ορίστηκε δικάσιμος για τη δισεκατομμυρίων δολαρίων αγωγή του Ντόναλντ Τραμπ κατά του BBC
- Ζαχαριάδης: Αδιανόητο να δίνει συνέντευξη ο διοικητής της ΤτΕ στον μηχανισμό τρολ της ΝΔ, την «Ομάδα Αλήθειας»



