
Πάρτε πίσω την υποψηφιότητα Βουδούρη, λέει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πελοπονήσου
Την κάθετη αντίθεσή τους στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη εκφράζουν από κοινού οι Οργανώσεις Μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα οι οργανώσεις Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους, Τρίπολης, Ξυλοκάστρου και Σπάρτης, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό γυρολόγο».
Την κάθετη αντίθεσή τους στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη εκφράζουν από κοινού οι Οργανώσεις Μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα οι οργανώσεις Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους, Τρίπολης, Ξυλοκάστρου και Σπάρτης, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό γυρολόγο».
Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, αφού αναφέρονται στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας από τον Πέτρο Τατούλη, κατηγορώντας τον ότι άσκησε «νεοφιλελεύθερη και αντιδημοκρατική διακυβέρνηση», ασκούν κριτική στο κόμμα τους για την απόφαση επιλογής του Οδυσσέα Βουδούρη ως υποψήφιο περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο.
Σημειώνουν πως αγνοήθηκε η γνωμοδότηση του Συντονιστικού, κάνουν λόγο για προβληματική επιλογή και διαδικασίες που ακολούθησε η Κεντρική Επιτροπή, ενώ προσθέτουν πως «θεωρούμε ότι και η ίδια η επιλογή Οδυσσέα Βουδούρη είναι λανθασμένη και καθόλου προωθητική για τον χώρο μας και τους κοινωνικούς αγώνες που συνεχίζονται καθημερινά».
Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν: «Δεν δεχόμαστε ότι απεικονίζεται στο πρόσωπο ενός πολιτικού ‘γυρολόγου’ μια αιχμηρή πολιτική γραμμή που θα ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή, κρίνοντας αυστηρά τόσο τις πράξεις και τις δηλώσεις του, όσο και τις πολιτικές που τις γεννούν».
Επιπλέον τονίζουν: «Καλούμε τις Νομαρχιακές Επιτροπές να ταχθούν κατά της υποψηφιότητας Βουδούρη! Καλούμε τη Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία να πάρουν πίσω την απόφασή τους! Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα, καθώς θα αποδυναμώσει το ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη των περιφερειακών εκλογών και όχι μόνο!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Πληθωρισμός: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των τιμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442