Aστυνομικός σκύλος απολύθηκε, λόγω υπερβολικής τεμπελιάς
Ο σκύλος Φρεντ υπήρξε ένα από τα βασικότερα στελέχη του αστυνομικού τμήματος του Γκάλφορντ στον Μισισιπή, αφού «ξετρύπωνε» με την μύτη του εμπόρους ναρκωτικών και όχι μόνο. Ωστόσο, φαίνεται ότι είχε και μια έφεση στην τεμπελιά, γεγονός που τελικά έφερε το μοιραίο: απόλυση.
Ο σκύλος Φρεντ υπήρξε ένα από τα βασικότερα στελέχη του αστυνομικού τμήματος του Γκάλφορντ στον Μισισιπή, αφού «ξετρύπωνε» με την μύτη του εμπόρους ναρκωτικών και όχι μόνο.
Ωστόσο, φαίνεται ότι είχε και μια έφεση στην τεμπελιά, γεγονός που τελικά έφερε το μοιραίο: απόλυση.
Όπως χαρακτηριστικά είπαν στελέχη του αστυνομικού τμήματος, ο Φρεντ ήταν λίγο αφηρημένος, ενώ πολύ συχνά έπαιζε με διάφορα παιχνίδια που έπεφταν στα πόδια του, αντί να κάνει τη δουλειά για την οποία είχε εκπαιδευθεί.
Πάντως, όπως γράφει η Huffington Post, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Πριν από τρία χρόνια, το αστυνομικό τμήμα του Μπρέινγουντ στο Ιλινόις, απέλυσε τον σκύλο K-9, επειδή επιτέθηκε σε κρατούμενο, αλλά και σε αστυνομικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βεζένκοφ: «Κάθε εβδομάδα πρέπει να δίνουμε το 100%»
- Νάνα Μούσχουρη: Η Γαλλία υποκλίνεται στο λευκό ρόδο της Αθήνας – Βράβευση στα Victoires d’honneur 2026
- Στον πάγο το Βερολίνο – Πάγωσαν κανάλια και λίμνες – Προβλήματα στις μεταφορές
- «Τα 100 εκατ. ευρώ δεν συγκινούν την Μπάγερν για τον Καρλ»
- «Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς;»: Αιχμηρή απάντηση Αποστολόπουλου σε Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο
- Ευρώ: Το… roadmap για μια Ευρώπη ενιαία και ισχυρή






