Κακόγουστοι Βούδες ξηλώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από εστιατόριο
Mια ατυχέστατη ιδέα είχαν οι ιδιοκτήτες εστιατορίου στην Κίνα προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Τοποθέτησαν στην πρόσοψη του εστιατορίου πελώρια αγάλματα του Βούδα να σκαρφαλώνουν από τα τζάμια ή τη στέγη του εστιατορίου. Ήταν όμως τόσο κακόγουστα και προσβλητικά που κατέβηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Mια ατυχέστατη ιδέα είχαν οι ιδιοκτήτες εστιατορίου στην Κίνα προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Τοποθέτησαν στην πρόσοψη του εστιατορίου πελώρια αγάλματα του Βούδα να σκαρφαλώνουν από τα τζάμια ή τη στέγη του εστιατορίου.
Ήταν όμως τόσο κακόγουστα και προσβλητικά που τα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από σχόλια και αναφορές εξοργισμένων χρηστών.
Τελικά, τα αγάλματα κατέβηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός διανομέας σε τροχαίο σε παράδρομο της Αττικής Οδού
- Κινητοποιήσεις: Γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες και ραντεβού σε νέα πανελλαδική σύσκεψη
- Κέρκυρα: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο εμπρησμός αυτοκινήτων επιχειρηματία
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
- Σομαλία: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στο Μογκαντίσου χωρίς σοβαρά επεισόδια – Η σημασία τους
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008






