Εθνικός…7Χ7, νίκες για Φοίνικα, ΑΕΚ και Παμβοχαϊκό
Ασταμάτητος ο Εθνικός στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 3-0 της Λαμίας και έκανε το 7Χ7 στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Φοίνικα Σύρου να ακολουθεί στην 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω, μετά και τη νίκη του με 3-1 επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη. Ο ΑΟ Κηφισιάς έχασε έδαφος, αφού αν και προηγήθηκε με 2-0 στο Βραχάτι, τελικά ηττήθηκε με 2-3 από τον Παμβοχαϊκό, που πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ που επικράτησε της Νίκη Αιγινίου με 3-0.
Ασταμάτητος ο Εθνικός στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 3-0 της Λαμίας και έκανε το 7Χ7 στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Φοίνικα Σύρου να ακολουθεί στην 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω, μετά και τη νίκη του με 3-1 επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη.
Ο ΑΟ Κηφισιάς έχασε έδαφος, αφού αν και προηγήθηκε με 2-0 στο Βραχάτι, τελικά ηττήθηκε με 2-3 από τον Παμβοχαϊκό, που πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.
Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ που επικράτησε της Νίκη Αιγινίου με 3-0. Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής: Σάββατο 23/11
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας