Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η Moody’s υποβάθμισε τις JPMorgan, Goldman Sachs και Morgan Stanley
Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s υποβάθμισε κατά μία βαθμίδα τη βασική βαθμολογία του αξιόχρεου των τριών μεγάλων τραπεζών των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι τράπεζες που υποβαθμίστηκαν είναι η JPMorgan Chase, η Goldman Sachs και η Morgan Stanley. Η αξιολόγηση της Goldman Sachs μειώθηκε σε Baa1 από A3, της JPMorgan σε A3 από A2 και της Morgan Stanley σε Baa2 από Baa1.
Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s υποβάθμισε κατά μία βαθμίδα τη βασική βαθμολογία του αξιόχρεου των τριών μεγάλων τραπεζών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι τράπεζες που υποβαθμίστηκαν είναι η JPMorgan Chase, η Goldman Sachs και η Morgan Stanley. Η αξιολόγηση της Goldman Sachs μειώθηκε σε Baa1 από A3, της JPMorgan σε A3 από A2 και της Morgan Stanley σε Baa2 από Baa1.
Κατά μια βαθμίδα υποβαθμίσθηκε και η Bank of New York Mellon.
Ταυτόχρονα, η Moody’s επιβεβαίωσε τις αξιολογήσεις των Bank of America, Citigroup, State Street Corporation, Wells Fargo, εκτιμώντας πως αν απαιτηθεί, οι τράπεζες αυτές θα λάβουν την αναγκαία στήριξη από την κυβέρνηση.
Η απόφαση του οίκου αποτελεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναθεώρησης των αξιολογήσεων των 8 μεγαλύτερων τραπεζών στις ΗΠΑ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.