Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Βιοχάλκο από τη Δευτέρα
Από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, οι μετοχές της εταιρείας «Βιοχάλκο Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου ΑΕ» θα τεθούν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, κατόπιν αιτήματος της εταιρείας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής των μετοχών της με μετοχές της εταιρείας Viohalco SA/NV, συνέπεια της διασυνοριακής συγχώνευσής τους.
Από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, οι μετοχές της εταιρείας «Βιοχάλκο Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου ΑΕ» θα τεθούν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, κατόπιν αιτήματος της εταιρείας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής των μετοχών της με μετοχές της εταιρείας Viohalco SA/NV, συνέπεια της διασυνοριακής συγχώνευσής τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης του ΧΑ, θα διαγραφούν τα παράγωγα προϊόντα με υποκείμενο τίτλο την μετοχή της εταιρείας.
Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 οι μετοχές της Εταιρίας αναμένεται να διαγραφούν από το Χ.Α, καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442