Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε ξανά τον τελικό του ATP στο Λονδίνο
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διατήρησε τα σκήπτρα, κατακτώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά και τρίτη στην καριέρα του τον τελικό του ATP World Tour Series στο Λονδίνο. Ο Σέρβος τενίσας επικράτησε του Ισπανού Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Ράφα Ναδάλ με 2-0 σετ (6-3, 6-4) στο «02 Arena», σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διατήρησε τα σκήπτρα, κατακτώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά και τρίτη στην καριέρα του τον τελικό του ATP World Tour Series στο Λονδίνο.
Ο Σέρβος τενίσας επικράτησε του Ισπανού Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Ράφα Ναδάλ με 2-0 σετ (6-3, 6-4) στο «02 Arena», σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά.
Ο Τζόκοβιτς μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και με δύο μπρέικ έφτασε στο 3-0 για να… ξυπνήσει λίγο αργά όμως ο Ναδάλ που τελικά έχασε το πρώτο σετ με 6-3.
Στο δεύτερο σετ ο Ναδάλ μπήκε καλά υπερασπιζόμενος το σερβίς του αλλά ο Τζόκοβιτς πήρε δύο διαδοχικά γκέιμς φτάνοντας στο μπρέικ το οποίο τον οδήγησε σε προβάδισμα 3-1 μετά το δικό του σερβίς. Ο Ναδάλ μείωσε σε 3-2, ο Νόλε έφτασε στο 5-3 με τον Ναδάλ απλώς να μειώνει σε 5-4 και τον Τζόκοβιτς να πανηγυρίζει στο τέλος της αναμέτρησης την τρίτη κούπα του σε τελικό ATP.
Με αυτό το τουρνουά, το μοναδικό που δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Ναδάλ, ολοκληρώθηκε η χρονιά, με τον Ισπανό ωστόσο να επιστρέφει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΦΗ: Τα 4.700 εισιτήρια που βρήκαν ήδη κάτοχο και τι ισχύει με τα υπόλοιπα
- Πόσα μετρητά μπορεί να έχεις κανείς στο αυτοκίνητο; Ποιοι περιορισμοί ισχύουν
- Κώστας Τσουκαλάς: Να απαντήσει η κυβέρνηση αν ο κ. Ντίλιαν λέει την αλήθεια;
- Νέα συνδρομητική πλατφόρμα streaming απο Alter Ego Media, ΑΝΤ1 και Motor Oil
- Κύπρος: Με μηδενικό συντελεστή ΦΠΑ σε προϊόντα και μείωση ΕΦΚ καυσίμων «απαντά» στην ενεργειακή κρίση
- Παναθηναϊκός: Τα δύο «πρέπει» του Μπενίτεθ στα Play Off



