Συνέχισε τη θεραπεία ο Βάις, ατομικό οι Εντινγκά και Ολαϊτάν
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Απόντες ήταν οι διεθνείς παίκτες των Πειραιωτών, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Απόντες ήταν οι διεθνείς παίκτες των Πειραιωτών, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, κάνοντας προπόνηση με την ομάδα. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Βλάντιμιρ Βάις έκανε θεραπεία και ατομικό στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Εντινγκά και Ολαϊτάν.
Η προπόνηση την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η… μισή Euroleague ενδιαφέρεται για τον Παγιόλα – Ποια ομάδα είναι φαβορί…»
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Τα ΗΑΕ είναι διατεθειμένα να μετάσχουν σε διεθνή ομάδα για το άνοιγμα στα στενά του Ορμούζ
- Γιατί η γάτα αγαπά το «κρατς» που κάνει η ξηρά τροφή της, όταν την τρώει; – Οι αιτίες
- Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει πως αυτόνομα σκάφη-drone των ΗΠΑ επιχειρούν στo Στενό του Ορμούζ
- Josephine: «Με τον Νίνο υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» – Τι λέει για την επανασύνδεση
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο



