Ο Πογιέτ ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ
Ο Γουστάβο Πογιέτ είναι ο νέος προπονητής της Σάντερλαντ. Ο 45χρονος Ουρουγουανός τεχνικός πήρε τη θέση του Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Ο Γουστάβο Πογιέτ είναι ο νέος προπονητής της Σάντερλαντ. Ο 45χρονος Ουρουγουανός τεχνικός πήρε τη θέση του Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Η αγγλική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται και ο Χάρης Μαυρίας, ανακοίνωσε ότι ο Πογιέτ, με σπουδαία καριέρα ως παίκτης με τις φανέλες της Τσέλσι και της Τότεναμ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μέχρι πρότινος ο 45χρονος τεχνικός εργαζόταν στην Μπράιτον, στην οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009.
Η Σάντερλαντ θα είναι η δεύτερη ομάδα, που θα δουλέψει ως προπονητής. Οι «μαύρες γάτες» έχουν αρχίσει απογοητευτικά τη σεζόν και μετά από επτά αγωνιστικές στην πρέμιερ λιγκ έχουν μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή
- Ώρα ΕΝΦΙΑ για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων – Οι προϋποθέσεις για πλήρη απαλλαγή
- Τι ξέρουμε για το πυρηνικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» που στέλνει ο Μακρόν στη Μεσόγειο





