Ο Πογιέτ ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ
Ο Γουστάβο Πογιέτ είναι ο νέος προπονητής της Σάντερλαντ. Ο 45χρονος Ουρουγουανός τεχνικός πήρε τη θέση του Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Ο Γουστάβο Πογιέτ είναι ο νέος προπονητής της Σάντερλαντ. Ο 45χρονος Ουρουγουανός τεχνικός πήρε τη θέση του Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.
Η αγγλική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται και ο Χάρης Μαυρίας, ανακοίνωσε ότι ο Πογιέτ, με σπουδαία καριέρα ως παίκτης με τις φανέλες της Τσέλσι και της Τότεναμ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μέχρι πρότινος ο 45χρονος τεχνικός εργαζόταν στην Μπράιτον, στην οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009.
Η Σάντερλαντ θα είναι η δεύτερη ομάδα, που θα δουλέψει ως προπονητής. Οι «μαύρες γάτες» έχουν αρχίσει απογοητευτικά τη σεζόν και μετά από επτά αγωνιστικές στην πρέμιερ λιγκ έχουν μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση



