Ακινητοποιημένα τα τρόλεϊ από 12:00 ώς 16:00
Ακινητοποιημένα την Τρίτη, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα τα τρόλεϊ, λόγω στάσης εργασίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων.
Ακινητοποιημένα την Τρίτη, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα τα τρόλεϊ, λόγω στάσης εργασίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων.
Τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται για τα αμαξοστάσια μια ώρα νωρίτερα, ενώ η αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται περίπου στις 5 το απόγευμα.
Θέματα της γενικής συνέλευσης είναι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η πρόσληψη προσωπικού, η δωρεάν μετακίνηση ανέργων και η ενίσχυση των δρομολογίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)



















![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442