GP Κορέας 2013: Ο L. Hamilton επικράτησε και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές
Η L. Hamilton ήταν ο ταχύτερος την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Grand Prix της Κορέας. Με πολύ μικρή διαφορά πίσω του ο S. Vettel και ο team mate του στη Mercedes, Nico Rosberg.
Με την επικράτηση του Lewis Hamilton ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix της Σιγκαπούρης. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ήταν ο ταχύτερος και στη δεύτερη περίοδο δοκιμών.
Η ομάδα του έμεινε πολύ ικανοποιημένη όχι μόνο από τον πολύ γρήγορο ρυθμό του αλλά και από τη διάρκεια ζωής των ελαστικών, κάτι που του έδωσε σταθερά γρήγορους γύρους σε όλη την περίοδο δοκιμών.
Δεύτερος πάλι ήταν ο Sebastian Vettel με τη διαφορά του να βρίσκεται μόλις στο ένα δέκατο του δευτερολέπτου από τον Βρετανό. Ο Γερμανός, που στον αγώνα της Κυριακής θέλει να πανηγυρίσει τον τέταρτο συνεχή τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, ήταν ο τελευταίος που έβαλε την πολύ μαλακή γόμα για να κάνει την καλύτερη επίδοσή του.
Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Nico Rosberg ο οποίος βελτίωσε την επίδοσή του και ήταν 124 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον team mate του.
Με παραπλήσιο ρυθμό, ο Mark Webber κατέλαβε την τέταρτη θέση. Οι πρώτοι τέσσερις είχαν αρκετή διαφορά από τους πιλότους που ακολούθησαν, αφού ο Felipe Massa στην πέμπτη θέση ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός.
Ο Romain Grosjean είχε τον ίδιο σταθερό ρυθμό όπως και στις ελεύθερες δοκιμές 1, και κατέλαβε την έκτη θέση, μπροστά από τον Fernando Alonso αλλά και από τον team mate του, Kimi Raikkonen.
Στην Lotus πρόλαβαν και επισκεύασαν το μονοθέσιο του Φινλανδού μετά το ατύχημα που είχε στην πρώτη περίοδο δοκιμών και έτσι μπόρεσε να έχει συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια της στις ελεύθερες δοκιμές 2.
Οι Jenson Button και Adrian Sutil συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.
Grand Prix Κορέας 2013: Τα αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών 2
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας