Την κυβέρνηση για την «ισχυρή θέση» της κατά της ΧΑ χαιρετίζουν οι ΗΠΑ
Την «ισχυρή θέση» της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού χαιρέτισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Την «ισχυρή θέση» της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού χαιρέτισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής.
«Χαιρετίζουμε την ισχυρή στάση της ελληνικής κυβέρνησης κατά της βίας των εξτρεμιστών της Χρυσής Αυγής» δήλωσε η Τζεν Ψάκι.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδίκασε «δηλώσεις και ενέργειες που αποδίδονται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που δείχνει να επιδιώκει την υποκίνηση της ξενοφοβίας, της εχθρότητας προς τις μειονότητες και τον αντισημιτισμό».
Τα φαινόμενα αυτά, όπως είπε η Τζεν Ψάκι, «μας ανησυχούν βαθύτατα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στις φλόγες πολυτελές αυτοκίνητο στην Πάτρα – Εμπρησμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
- Γιατί ο Λανουά ζήτησε από τους διαιτητές να χειροκροτήσουν εαυτούς
- Δολοφονία 59χρονης στον Εύοσμο: Νέος κύκλος καταθέσεων – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η χαμένη τιμή της ελληνικής κεντροδεξιάς
- Παράταση παραστάσεων για το «Lost & Found» στο Altera Pars
- Προσφυγές κατά της εφορίας: 8 στους 10 έφυγαν «με άδεια χέρια»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Joyspan: Ανακαλύπτοντας το νόημα της χαράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442