Ο Μέσι «πλησιάζει» τον Ραούλ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ
Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε τρις στην εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Αγιαξ με 4-0, για το τσάμπιονς λιγκ και «πλησίασε» τον Ραούλ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε τρις στην εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Αγιαξ με 4-0, για το τσάμπιονς λιγκ και «πλησίασε» τον Ραούλ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Με το χατ-τρικ αυτό ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε στα 62 γκολ στη διοργάνωση και πέρασε στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της διοργάνωσης αφήνοντας πίσω του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (60) και Σεφτσένκο (59).
Πλέον τον χωρίζουν μόνο εννιά γκολ από τον πρώτο της λίστας Ραούλ (71), ενώ από τους εν ενεργεία παίκτες τον απειλεί μόνο ο πέμπτος της λίστας Κριστιάνο Ρονάλντο (54). Ο Μέσι, που έκανε ντεμπούτο στο τσάμπιονς λιγκ στις 7 Δεκεμβρίου του 2004, έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει τέσσερα χατ-τρικ στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τους Μάριο Γκόμεζ και Φίλιπο Ιντζάγκι που είχαν από τρία. Συνολικά έχει σκοράρει 33 φορές στη φάση των ομίλων και 29 στους νοκ άουτ γύρους, σε συνολικά 80 εμφανίσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
- Οι «Δεσμώτες επιστρέφουν» προστατευμένοι από μουσειακό κέλυφος, στην Εσπλανάδα του Φαλήρου

