Η Μπάγερν… πέταξε τους δύο πρώτους βαθμούς με τη Φράιμπουργκ
Το γκολ που δέχτηκε η Μπάγερν στο 86ο λεπτό στο Φράιμπουργκ, στοίχισε τους δύο πρώτους βαθμούς στην εφετινή Bundesliga, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 33' με τον Τζέρνταν Σατσίρι, αλλά στο 86' ο Νίκολας Χέφλερ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Το γκολ που δέχτηκε η Μπάγερν στο 86ο λεπτό στο Φράιμπουργκ, στοίχισε τους δύο πρώτους βαθμούς στην εφετινή Bundesliga, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 33′ με τον Τζέρνταν Σατσίρι, αλλά στο 86′ ο Νίκολας Χέφλερ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Στο 79′ αποχώρησε τραυματίας ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και αντικαταστάθηκε από τον Φρανκ Ριμπερί, έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έπαιζε χωρίς αμυντικό μέσο στα τελευταία λεπτά.
Η αναμέτρηση άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής και διεξήχθη απόψε διότι την Παρασκευή η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο ευρωπαϊκό σούπερ καπ.
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Ντιαν, Γκίντερ, Γκιούντερ, Σούστερ (61′ Χέφλερ), Ζέλσον Φερνάντες, Σμιντ, Λαπρεβότ (60′ Κερκ), Γκουεντέ (75′ Χάνκε), Φράις.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Κοντέντο, Σβάινσταϊγκερ (79′ Ριμπερί), Γκέτσε (62′ Λαμ), Κρόος, Τόμας Μίλερ, Σατσίρι, Πισάρο (88′ Μάντζουκιτς).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ακραίες συνθήκες προκάλεσαν πρόβλημα στον Τζόκοβιτς: Έκανε εμετό κατά τη διάρκεια του αγώνα (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.03 – 14.03.2026]
- Το μεγαλύτερο αεροπορικό μυστήριο: 12 χρόνια μετά την εξαφάνιση της MH370, οι οικογένειες ζητούν συνέχιση των ερευνών
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Τζέσι Μπάκλεϊ: «Η υποκριτική είναι σαν νερό για μένα» – Πώς η τέχνη τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη
- Με… 11άδα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ – Ποιες είναι οι επιλογές του Μπαρτζώκα



