Για τις 14 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του Χ.Μουμπάρακ
Δικαστήριο του Καΐρου ανέβαλε το Σάββατο για τις 14 Σεπτεμβρίου τη δίκη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος κατηγορείται για «συνέργεια σε φόνους» διαδηλωτών κατά τη λαϊκή εξέγερση του 2011 που τον ανέτρεψε.
Δικαστήριο του Καΐρου ανέβαλε το Σάββατο για τις 14 Σεπτεμβρίου τη δίκη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, ο οποίος κατηγορείται για «συνέργεια σε φόνους» διαδηλωτών κατά τη λαϊκή εξέγερση του 2011 που τον ανέτρεψε.
Ο Μουμπάρακ, ο οποίος αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Καΐρου μετά την απόφαση δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο Μουμπάρακ, ο οποίος αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθισμένος σε φορείο, πίσω από τα κάγκελα του κελιού που έχει τοποθετηθεί στη δικαστική αίθουσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Θεσσαλονίκη: Μαχαιριά στην καρδιά προκάλεσε τον θάνατο του 20χρονου – Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει ζημιά και στη ΔΕΘ και στην πόλη
- Πιερία: Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση αγέλης σκύλων σε τουρίστρια – Παραμένει στη ΜΕΘ η 61χρονη
- Στο «κόλπο» για τον Ράιτ και ο Παναθηναϊκός – Η… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα
- Ο Banksy αποκαλύφθηκε: Το τέλος της ανωνυμίας στην Ουκρανία, τα δικαστικά έγγραφα, οι Massive Attack – Έρευνα Reuters
- Οι κατώτατοι μισθοί στην ΕΕ για το 2026 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Γαμπρός στην Κρήτη ο ανιψιός της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν – Ζει σε χωριό του Ηρακλείου
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442