Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Έγκλημα με θύμα 25χρονη αεροσυνοδό αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη

Δολοφονημένη με περιοχή κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου των Ευζώνων, βρέθηκε μία 25χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα. Ως δράστης του εγκλήματος συνελήφθη ο ηλικίας 20 ετών σύντροφός της, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Δολοφονημένη με περιοχή κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου των Ευζώνων, βρέθηκε μία 25χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα.

Ως δράστης του εγκλήματος συνελήφθη ο ηλικίας 20 ετών σύντροφός της, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε εναποθέσει το πτώμα της κοπέλας, που εργαζόταν ως αεροσυνοδός.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με βάση το οποίο συνελήφθη.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η νεαρή αεροσυνοδός είχε ζητήσει από τον 20χρονο να διακόψουν τη σχέση τους.

Οι έρευνες των αστυνομικών είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της 25χρονης στο περιβάλλον του δράστη. Ο τελευταίος, μάλιστα, κρυβόταν τις τελευταίες μέρες. Με δεδομένο ότι ο κλοιός στένευε γύρω από τον ίδιο, αποφάσισε να παραδοθεί τα ξημερώματα, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο