Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο των δύο παιδιών στο Στρέφι Ηλείας
Σε ατύχημα αποδίδει η Αστυνομία τον θάνατο των δύο παιδιών ηλικίας 7 και 4 ετών, τα οποία βρέθηκαν νεκρά το πρωί της Πέμπτης σε αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι της Ηλείας. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ακριβώς βρέθηκαν τα δύο αδέλφια, βουλγαρικής υπηκοότητας, μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα ιατροδικαστικής εξέτασης.
Σε ατύχημα αποδίδει η Αστυνομία τον θάνατο των δύο παιδιών ηλικίας 7 και 4 ετών, τα οποία βρέθηκαν νεκρά το πρωί της Πέμπτης σε αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι της Ηλείας.
Ωστόσο, συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί, το πώς ακριβώς βρέθηκαν τα δύο αδέλφια, βουλγαρικής υπηκοότητας, μέσα στο αρδευτικό κανάλι.
Παράλληλα, αναμένεται και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Τα δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα στο κανάλι, σε μικρή σχετικά απόσταση από το σημείο που είχε εντοπιστεί αργά το απόγευμα της Τετάρτης το δέμα με τα τρόφιμα που μετέφεραν.