Το ιταλικό πρωτάθλημα και η Νάπολι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Πέπε Ρέινα. Ο 30χρονος Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας θα αγωνιστεί στο καμπιονάτο δανεικός για ένα χρόνο από τη Λίβερπουλ και στο τέλος της σεζόν η Νάπολι θα έχει το δικαίωμα να τον κρατήσει αντί πέντε εκατ. ευρώ. «Ο Ρέινα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο Ρέινα είναι μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για τη Νάπολι του Ράφα Μπενίτεθ μετά τους Γκονζάλο Ιγκουαϊν, Ραούλ Αλμπιόλ, Χοσέ Μαρία Καγεχόν και Μαρκίνιος.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».