Τετραμελές κλιμάκιο της UEFA πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Τούμπας εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έχουν προγραμματίσει διαδοχικές συναντήσεις την Τετάρτη (17/7) και την Πέμπτη (18/7) με τους επικεφαλής των αρμοδίων τμημάτων της ΠΑΕ, στους οποίους αναμένεται να θέσουν τις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης και το πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο εγκαταστάσεων και υποδομών φιλοξενίας, εισιτηρίων, κέντρου Τύπου, δημοσιογραφικών θεωρείων, τηλεοπτικών στούντιο και λοιπών αναγκών ενός αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7) ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ