Ενθουσιασμένος με τους Νικς είναι ο Γουόρντ Πις όπως δήλωσε ο ίδιος. Ο άλλοτε Ρον Αρτέστ που αφέθηκε ελεύθερος από τους Λέικερς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νέα Υόρκη και τους Νικς «Η ομάδα είναι καταπληκτική, το ίδιο κι οι παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος κι ανυπομονώ» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ανάμεσα στην Εθνική Γαλλίας και την Εθνική Σενεγάλης κλήθηκε να επιλέξει ο Μαμαντού Ντιακόν της Γκενκ, με τον συμπαίκτη του Χρήστου Τζόλη να επιλέγει τελικά τη δεύτερη.