Χάλκινο στο ομαδικό για τις ελληνίδες της ενόργανης
Θεαματικό ξεκίνημα στους Μεσογειακούς της Μερσίνης έκανε η ελληνική Γυμναστική, με τα κορίτσια της ενόργανης να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό! Οι πρωταθλήτριες μας ήταν εξαιρετικές και εξαργύρωσαν την εμφάνισή τους με την καλύτερη δυνατή αρχή, φτάνοντας στο μετάλλιο. Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Βάσω Μιλλούση, Μαρία Σίμου, Μαγδαλένα Τριχοπούλου και Μυρόπη Χριστοφιλάκη συγκέντρωσε 148.997 βαθμούς και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, όπως είχε συμβεί και πριν από τέσσερα χρόνια στην αντίστοιχη διοργάνωση της Πεσκάρα.
Θεαματικό ξεκίνημα στους Μεσογειακούς της Μερσίνης έκανε η ελληνική Γυμναστική, με τα κορίτσια της ενόργανης να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό!
Οι πρωταθλήτριες μας ήταν εξαιρετικές και εξαργύρωσαν την εμφάνισή τους με την καλύτερη δυνατή αρχή, φτάνοντας στο μετάλλιο.
Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Βάσω Μιλλούση, Μαρία Σίμου, Μαγδαλένα Τριχοπούλου και Μυρόπη Χριστοφιλάκη συγκέντρωσε 148.997 βαθμούς και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, όπως είχε συμβεί και πριν από τέσσερα χρόνια στην αντίστοιχη διοργάνωση της Πεσκάρα.
Το χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η Ιταλία με 165.396 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Γαλλία με 158.895 βαθμούς. Το Σάββατο (22/6) θα ακολουθήσει το ομαδικό των ανδρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στη Χίο με 15 νεκρούς και 24 τραυματίες – Αγωνία για τους τραυματίες και έρευνες για αγνοούμενους
- Τέσσερις απλές κινήσεις που ανακουφίζουν τον πόνο στον αυχένα
- Αρκάς: Καλημέρα στους κομπλεξικούς όλου του κόσμου
- Συνταγή: Γίγαντες σπετζοφάι
- Ενιαίο δίκτυο πυρήνων υπέρ Τσίπρα – Δύο δεξαμενές ψηφοφόρων για το νέο κόμμα
- Πώς το ΑΙ slop «μόλυνε» τις έρευνες για την τεχνητή νοημοσύνη



