ΕΧΑΕ : Διοργανώνει σεμινάριο για τα warrants στη Θεσσαλονίκη
Σεμινάριο με αντικείμενο τα warrants διοργανώνει στις 25 Ιουνίου 2013 στη Θεσσαλονίκη το Χρηματιστήριο Αθηνών με αφορμή το γεγονός ότι η διαδικασία της κεφαλαιακής ενίσχυσης των Ελληνικών τραπεζών προβλέπει την έκδοση warrants τα οποία θα είναι διαπραγματεύσιμα στην Αγορά του Χρηματιστηρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Σεμινάριο με αντικείμενο τα warrants διοργανώνει στις 25 Ιουνίου 2013 στη Θεσσαλονίκη το Χρηματιστήριο Αθηνών με αφορμή το γεγονός ότι η διαδικασία της κεφαλαιακής ενίσχυσης των Ελληνικών τραπεζών προβλέπει την έκδοση warrants τα οποία θα είναι διαπραγματεύσιμα στην Αγορά του Χρηματιστηρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.