Επίσκεψη των νέων οικονομικών εισαγγελέων στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου
Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε επισκέφθηκαν την Τετάρτη εθιμοτυπικά οι δύο νέοι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης. Κατά τη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα επιτάχυνσης των υποθέσεων, έτσι ώστε να αποφεύγεται η παραγραφή των αδικημάτων.
Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε επισκέφθηκαν την Τετάρτη εθιμοτυπικά οι δύο νέοι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης.
Κατά τη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα επιτάχυνσης των υποθέσεων, έτσι ώστε να αποφεύγεται η παραγραφή των αδικημάτων και οι αποφυλακίσεις λόγω συμπλήρωσης του ανωτάτου προβλεπόμενου ορίου προσωρινής κράτησης, που είναι το 18μηνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίαννος: Τσακώθηκαν και τον μαχαίρωσε σε λαιμό και κοιλιά – Πώς έγινε η αδελφοκτονία στη Μάρθα
- Χρυσές λίρες: Ένας μήνας αναμονή στην Τράπεζα της Ελλάδος για μια αγοραπωλησία
- «Ο έμπορος της Βενετίας»: Μια σκοτεινή κωμωδία για την ανθρώπινη μισαλλαδοξία στο θέατρο 104
- Νόμος Κατσέλη: Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες η απόφαση του Αρείου Πάγου
- «Προκαλεί δυσαρέσκεια ο Τσέντι Οσμάν…»
- Αρκάς: Καλημέρα στους μασκαράδες
- Έρχεται ο… Big Brother στα αυτοκίνητα – Τα πρόστιμα για τους παραβάτες
- Είναι τα αμύγδαλα το superfood που έχουμε ανάγκη;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442